Elefant mannen DVD
Elefantmannen DVD

Elefantmannen på DVD

Elephant Man DVD
David Lynch regisserer denne sanne og gripende historien om Elefantmannen. Filmen ble nominert til hele 8 Oscar ®. John Merrick (John Hurt) ble født med et sterkt deformert ansikt på grunn av en sjelden sykdom. Det uvanlige hodet får ham til å ligne en elefant.

Fanget i et omreisende show blir Merrick utstilt og utnyttet på det groveste, som utstøtt fra samfunnet. En dag blir han oppdaget av den unge kirurgen Dr. Frederick Treves (Sir Anthony Hopkins) som lykkes i å få Merrick ut av den grusomme tilværelsen.

Den rørende historien utvikler seg etterhvert som Treves oppdager at under Merricks uheldige ytre skjuler det seg en vennlig og fredfull mann. Med strålende skuespillere og god regi, har Elefantmannen vist seg å være en av David Lynch sine aller beste filmer.

Kjøp filmen på DVD (Norsk butikk)

Kjøp Elefantmannen fra USA


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.