Star Wars V DVD
Star Wars V - Emperiet slår tilbake DVD

Emperiet slår tilbake på DVD

The Empire Strikes Back DVD
Det er en mørk tid for opprørerne. Etter et knusende angrep mor basen deres på isplaneten Hoth, er opprørerne splittet på grunn av Imperiets forfølgelse.

Luke Skywalker oppsøker den mystiske Jedi Master Yoda i sumpene i Dagobah, mens Han, Solo og Prinsesse Leia rømmer fra Imperiets flåte til vakre Bespin, Skyenes By.

I et forsøk på å omvende Luke til den mørde siden, lurer den onde Darth Vader unge Skywalker inn i en felle. Midt i en voldsom lyssverd-duell med Sith Lord, innser Luke den forferdelige sannheten om Skywalker-arven.

Medvirkende: Harrison Ford Alec Guinness Mark Hamill

Kjøp filmen på DVD

Star Wars 5 fra England


Lei 4 filmer gratis

Denne filmen + 3 andre kan "leies" helt gratis hos Brafilm. Nå kan du prøve ordningen helt gratis, og uten forpliktelser. (Trykk her) Slik fungerer det: Så fort du blir medlem sender de deg de 3 første tilgjengelige filmene fra “DIN FILMLISTE”, som du får hjem innen 1-3 arbeidsdager. Når du har sett en film sender du den enkelt tilbake i en forhåndsfrankert returforpakning. Hver film har sin egen forpakning og kan sendes tilbake separat. Så fort de mottar din retur sender de deg neste film fra listen din.